Kommande konsumentlansering från ESET

Kommande konsumentlansering

Som vanligt den här tiden av året lurar en kommande konsumentlansering runt hörnet. Nu förbereds för att lansera en ny version av ESET’s konsumentprodukter. I år kommer lanseringen att omfattas av ett komplett konsumenterbjudande, inklusive förbättringar av Windows-, Mac- och Android-produkter samt ESET HOME.

Det planerade lanseringsdatumet för Windows Home-produkter (version 16) är den 25 oktober 2022 och kommer bl.a. innehålla:

  • Integration med Intel® Threat Detection Technology som förbättrar skyddet mot utpressningstrojaner.
  • Ett omarbetat användargränssnitt, inklusive mörkt läge.
  • Förbättring av nätverksinspektören ger möjlighet att markera ett nätverk som Mitt nätverk.
  • Brute Force Attack Protection kommer att läggas till i inställningarna.

ESET HOME skyddas nu av sin egen tvåfaktorsautentisering (2FA), lösenordsautentisering och avancerat skydd mot brute-force-attacker med en ny CAPTCHA-sida. Enskild status för hushållet är tillgänglig på startskärmen i ESET HOME-portalen och mobilappen.

Windows Videoredigerare

Gör en video mindre enkelt med Windows egna verktyg

I Windows 10 och 11 finns en praktisk videoredigeringsapp som helt enkelt heter Videoredigerare. Nedan följer en enkel beskrivning på hur du gör en video mindre med hjälp av den.
android security

Banktrojanen Sharkbot sprids med hjälp av falska appar för Android

Ännu en gång är det dags att varna för falska appar för Android. Apparna är inte "riktiga" program utan de är så kallade skadeprogram maskerade att se ut som riktiga program.
Eset + Intel

ESET samarbetar med Intel

Goda nyheter - ESET samarbetar med Intel för en bättre endpoint-säkerhet med hårdvarubaserad upptäckt av utpressningstrojaner (ransomware).
Klarna

Nu har vi lanserat Klarna som betalningsalternativ

Shoppa nu, betala senare eller med en gång.