ESET samarbetar med Intel

Goda nyheter – ESET samarbetar med Intel för en bättre endpoint-säkerhet med hårdvarubaserad upptäckt av utpressningstrojaner (ransomware).

ESET är medveten om den komplexa och föränderliga karaktären hos utpressningstrojaner, som är ett alltmer skrämmande hot mot kundernas arbete och privatliv, och kommer att förbättra sin programvarubaserade upptäcktsteknik med en upptäckt av utpressningstrojaner som bara Intel-hårdvara kan leverera. Integrationen av Intel TDT (Threat Detection Technology) i ESET:s programvara för Endpoint-säkerhet som körs på Intel-baserade datorer kan ge ett överlägset skydd mot utpressningstrojaner.

Denna integration kommer att bli tillgängliga senare i år i en kommande version av ESET:s säkerhetsprodukter för endpoints. I den första versionen kommer ESET att fokusera på 9th Gen och nyare Intel Core™ och Intel vPro Windows-baserade datorer, som kan utnyttja Intel TDT out-of-the-box.

Om du vill veta mer om detta samarbete kan du klicka här.

Windows Videoredigerare

Gör en video mindre enkelt med Windows egna verktyg

I Windows 10 och 11 finns en praktisk videoredigeringsapp som helt enkelt heter Videoredigerare. Nedan följer en enkel beskrivning på hur du gör en video mindre med hjälp av den.
android security

Banktrojanen Sharkbot sprids med hjälp av falska appar för Android

Ännu en gång är det dags att varna för falska appar för Android. Apparna är inte "riktiga" program utan de är så kallade skadeprogram maskerade att se ut som riktiga program.
Eset + Intel

ESET samarbetar med Intel

Goda nyheter - ESET samarbetar med Intel för en bättre endpoint-säkerhet med hårdvarubaserad upptäckt av utpressningstrojaner (ransomware).
Klarna

Nu har vi lanserat Klarna som betalningsalternativ

Shoppa nu, betala senare eller med en gång.