ESET samarbetar med Intel

Goda nyheter – ESET samarbetar med Intel för en bättre endpoint-säkerhet med hårdvarubaserad upptäckt av utpressningstrojaner (ransomware).

ESET är medveten om den komplexa och föränderliga karaktären hos utpressningstrojaner, som är ett alltmer skrämmande hot mot kundernas arbete och privatliv, och kommer att förbättra sin programvarubaserade upptäcktsteknik med en upptäckt av utpressningstrojaner som bara Intel-hårdvara kan leverera. Integrationen av Intel TDT (Threat Detection Technology) i ESET:s programvara för Endpoint-säkerhet som körs på Intel-baserade datorer kan ge ett överlägset skydd mot utpressningstrojaner.

Denna integration kommer att bli tillgängliga senare i år i en kommande version av ESET:s säkerhetsprodukter för endpoints. I den första versionen kommer ESET att fokusera på 9th Gen och nyare Intel Core™ och Intel vPro Windows-baserade datorer, som kan utnyttja Intel TDT out-of-the-box.

Om du vill veta mer om detta samarbete kan du klicka här.

TikTok logo
God Mode Icon

Vad är ”God Mode” i Windows och hur aktiverar jag den?

En funktion som funnits dold i Windows sedan länge är en särskild inställningspanel som kallas för ”God mode”. Där hittar du precis alla inställningar som du kan göra i Windows, även en hel del dolda eller svåråtkomliga anpassningar finns tillgängliga där.
Varför välja ESET?

Varför välja ESET som säkerhetsleverantör?

Det finns många anledningar till att välja ESET som sin säkerhetsleverantör. Här nedan listas några av alla anledningar.
Facebook och Messenger

Bedrägerier på Facebook

Du har säkert varit med om det – plötsligt kommer ett mystiskt meddelande på Messenger från en kompis. Eller så kanske du har blivit taggad i en bild som du inte känner till, eller så nämns du eller ditt företag i ett inlägg på Facebook – återigen helt utan relevans.