Google Maps kan nu visa den mest bränslesnåla rutten

Om du använder Google Maps så kan du förmodligen redan nu även se den mest bränslesnåla rutten som ett alternativ till de andra rutterna, funktionen håller på att rullas ut i Europa. Vid denna rutten finns i så fall ett grönt löv. Vid den beräknade restiden finns nu även beräknad bränslebesparing beroende på vad för bränsle du använder. Du kan i inställningarna till detta ange om du använder diesel, bensin, hybrid eller ren elbil.

Eco routes Google Maps

Genom att använda höjdskillnad, antalet start/stopp och hur jämn hastighet det går att hålla på de föreslagna rutterna tillsammans med drivmedel räknar Google ut den mest optimala vägen för att spara bränsle.

Facebook och Messenger

Bedrägerier på Facebook

Du har säkert varit med om det – plötsligt kommer ett mystiskt meddelande på Messenger från en kompis. Eller så kanske du har blivit taggad i en bild som du inte känner till, eller så nämns du eller ditt företag i ett inlägg på Facebook – återigen helt utan relevans.
Android Consumer

Kommande konsumentlansering från ESET

Som vanligt den här tiden på året förbereds för att lansera en ny version av ESET's konsumentprodukter. I år kommer lanseringen att omfattas av ett komplett konsumenterbjudande, inklusive förbättringar av Windows-, Mac- och Android-produkter samt ESET HOME.
Google Maps Eco routes

Google Maps kan nu visa den mest bränslesnåla rutten

Om du använder Google Maps så kan du förmodligen redan nu även se den mest bränslesnåla rutten som ett alternativ till de andra rutterna, funktionen håller på att rullas ut i Europa.

DiskGenius – Bra program till att hantera partitioner

DiskGenius är ett allt-i-ett-verktyg för hantering av partitioner tillsammans med dataåterställning och säkerhetskopiering.