Google Maps kan nu visa den mest bränslesnåla rutten

Om du använder Google Maps så kan du förmodligen redan nu även se den mest bränslesnåla rutten som ett alternativ till de andra rutterna, funktionen håller på att rullas ut i Europa. Vid denna rutten finns i så fall ett grönt löv. Vid den beräknade restiden finns nu även beräknad bränslebesparing beroende på vad för bränsle du använder. Du kan i inställningarna till detta ange om du använder diesel, bensin, hybrid eller ren elbil.

Eco routes Google Maps

Genom att använda höjdskillnad, antalet start/stopp och hur jämn hastighet det går att hålla på de föreslagna rutterna tillsammans med drivmedel räknar Google ut den mest optimala vägen för att spara bränsle.

Android Consumer

Kommande konsumentlansering från ESET

Som vanligt den här tiden på året förbereds för att lansera en ny version av ESET's konsumentprodukter. I år kommer lanseringen att omfattas av ett komplett konsumenterbjudande, inklusive förbättringar av Windows-, Mac- och Android-produkter samt ESET HOME.
Google Maps Eco routes

Google Maps kan nu visa den mest bränslesnåla rutten

Om du använder Google Maps så kan du förmodligen redan nu även se den mest bränslesnåla rutten som ett alternativ till de andra rutterna, funktionen håller på att rullas ut i Europa.

DiskGenius – Bra program till att hantera partitioner

DiskGenius är ett allt-i-ett-verktyg för hantering av partitioner tillsammans med dataåterställning och säkerhetskopiering.
Windows Videoredigerare

Gör en video mindre enkelt med Windows egna verktyg

I Windows 10 och 11 finns en praktisk videoredigeringsapp som helt enkelt heter Videoredigerare. Nedan följer en enkel beskrivning på hur du gör en video mindre med hjälp av den.