ESET support

Nedan finns lite bra länkar om du får problem med någon av ESET’s program

FAQ (vanliga frågor och svar)

Här hittar du några guider och annan hjälp för ESET’s säkerhetsprogramvara. Läs mer. (Rekommenderas)

Kunskapsbas

ESET-programvara är avancerad och effektiv men ändå så extremt enkel att använda att du kanske aldrig behöver kontakta teknisk support. Skulle du ändå behöva fråga något är ESET’s supportavdelning som håller världsklass redo att assistera dig. Du kan också få gratissupport i vår Kunskapsbas. (Rekommenderas)

Supportforum

Är du van att använda olika forum eller vill testa att prova med lite ”gratis support” först tycker jag definitivt att du ska prova ESET’s forum. Här hittar du hittar ESET’s supportforum. Här finns även ett arkiv med gamla forumtrådar från det förra forumet.

Genomsök din dator gratis online

Om du provar ESET’s onlinegenomsökning som är gratis kan du se vilka virus, spionprogram och annan skadlig kod som din nuvarande antiviruslösning har släppt igenom. Genomsök din dator gratis online.

Har du eller någon annan en infekterad dator?

ESET SysRescue Live är ett malware-rengöringsverktyg som körs oberoende av operativsystemet från en CD, DVD eller ett USB-minne. Den största fördelen med ESET SysRescue Live är det faktum att det körs oberoende av operativsystem och har direkt tillgång till disken och filsystemet. Detta gör det möjligt att avlägsna hot som under normala driftförhållanden kan vara omöjligt att ta bort (till exempel, när operativsystemet körs, etc).
Här finns även en mycket bra beskrivning på hur du gör allt detta.

Produktblad

Produkter med licenser för en till fyra datorer

Företagsprodukter med licenser för fem eller fler datorer

 Avinstallationsverktyg för antivirusprogram

Om installationsprogrammet säger att det finns/har funnits ett annat antivirusprogram installerat och du är helt säker på att du avinstallerat övriga antivirusprogram så kan du med gott samvete kryssa i rutan som finns på denna sida och fortsätta installationen. Vill du ha hjälp med att ta bort ett annat antivirusprogram finns hjälp här.

 

 

  support
  icon
  Need Help?
  Close
  skype
  Skype Chat
  skype-phone
  Skype Call
  menu-icon
  Support Ticket