Jan 22 2016

Stäng av ”spionfunktionerna” i Windows 10

 

Med hjälp av O & O ShutUp10 får du har full kontroll O&OShutUP10-02över vilka funktioner i Windows 10 som du vill använda, och du bestämmer när du tycker att överföringen av din data till Microsoft gått för långt.

Microsoft samlar in en hel del data om dig när du använder Windows 10 och använder den mesta av informationen för att visa personlig information till dig som syftar till att göra ditt liv vid datorn enklare (detta är för det mesta helt harmlöst). Som ett exempel kan Windows 10 påminna dig om att åka till flygplatsen 30 minuter tidigare på grund av extra hög trafikbelastning. För att kunna ge dig denna informationen behöver Windows 10 tillgång till din kalender, e-post, var du befinner dig och trafiknyheter (vilket Windows får från diverse olika internettjänster) m.m..

Med hjälp av ett mycket enkelt gränssnitt, se nedan, bestämmer du hur Windows 10 bör respektera din integritet genom att avaktivera oönskade funktioner.

O & O ShutUp10 är gratis och behöver inte installeras – det kan helt enkelt köra det direkt utan installation. Det kommer heller inte att installera eller ladda ner oönskade eller onödiga program som många andra gratis program gör!

O&OShutUP10-01

 

  support
  icon
  Need Help?
  Close
  skype
  Skype Chat
  skype-phone
  Skype Call
  menu-icon
  Support Ticket