Okt 15 2013

Pebble Smartwatch

Det har verkligen börjat komma ut en hel del nya ”smarta klockor”, känns som om det dyker upp en ny klocka varje månad. Jag är väldigt intresserad av detta då klockor alltid har intresserat mig och att kombinera det med mitt intresse för teknik och datorer kan ju bara bli bra. Problemet har varit att hitta en klocka med rätt spec och förstås rätt pris. Detta verkar inte gå att göra just nu då bra spec och bra pris inte går hand i hand.

Har bl.a. följt Pebble Smartwatch både på Kickstarter och i pressen men det har varit några detaljer som inte gjort att jag varit så intresserad. Spec’n har inte riktigt varit ok, skärmen är utan färg och lågupplöst, Ingen mikrofon, ingen högtalare och lite dåligt med funktioner överlag. Detta har gjort att jag lagt Pebble Smartwatch åt sidan och tittat på andra märken men då har priset varit ett annat och allt detta har gjort att jag fortfarande inte har någon ”smart klocka” och det har verkat få bli en dröm.

Men… läste precis en artikel på M3.se där Daniel har använt Pebble Smartwatch i en vecka och jag tror nog att jag blivit omvänd vad gäller Pebble… Måste nog skaffa en i alla fall och den är ju rätt snygg faktiskt… 🙂

Pebble Smartwatch

  support
  icon
  Need Help?
  Close
  skype
  Skype Chat
  skype-phone
  Skype Call
  menu-icon
  Support Ticket