info@yourmail.com

Desktop Gadgets For Windows 10

Desktop Gadgets For Windows 10

Det är många som fortfarande frågar om det och många som vill använda gadgets även i Windows 10 och Windows 8 eller Windows 8.1. Jag själv har inget större behov av gadgets även om det finns några som är riktigt bra. Nu när jag fick frågan igen så tänkte jag att jag skulle leta rätt på någon form av substitut för detta.

Jag hamnade till slut på sidan nedan där man skriver om två olika program. Båda verkar bra men jag håller nog med artikelförfattaren om att det första (Desktop Gadgets Installer) är strået vassare.

Artikeln kommer från Into Windows som för övrigt har en hel del roligt att läsa om, de har även börjat få ett antal artiklar om bara Windows 10 om man är intresserad.

Desktop Gadgets For Windows 10