«

»

Jan 27 2010

Adressboken i mobilen försvann…

Då har det hänt!!

Trodde naturligtvis inte att det skulle hända mig… Hela adressboken i mobilen FÖRSVANN.

Installerade Exchange ActiveSync i telefonen, mest för att ha koll på jobbmailen, naturligtvis glömde jag ta bort krysset i rutan ”kontakter” och vad händer då? Jo, alla kontakter i adressboken byts ut, med andra ord, alla telefonnummer försvann…

Först efter en timma kom jag på att jag bara för någon månad sen testade en backuptjänst för mobilen, Basota. Snabbt som ögat loggade jag in och provade… det lyckades!! Tur att man provar lite olika program och tjänster ibland 🙂 Vad har man lärt sig nu då… jo det som jag alltid tjatar om, BACKUP BACKUP BACKUP! Fast denna gången var det till mobiltelefonen och inte datorn.

    support
    Need Help?
    Skype Chat
    Skype Call
    Support Ticket